sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού!

Εκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού!


Και οι επιθέσεις ανεγκέφαλων στα… πούλμαν καλά κρατούν! Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, ήταν η σειρά του πούλμαν των «ερυθρόλευκων» να γίνει… παρανάλωμα του πυρός! Συγκεκριμένα, το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, το οποίο βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου, κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την πυροσβεστική Κεφαλονιάς, άγνωστοι έκαψαν το πούλμαν, που ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή της ομάδας.

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ πολλοί συνδυάζουν το γεγονός με την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω δεξί λάστιχο του πούλμαν και γρήγορα επεκτάθηκε και σε όλο το υπόλοιπο αμάξωμα με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Παρά την επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν αδύνατο να σωθεί κάτι από το όχημα, ενώ η αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει ανακρίσεις και αναζητά τους δράστες βρήκε στον τόπο του συμβάν και εμπρηστικό μηχανισμό.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Έσπασαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού!


  Έσπασαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού!


17/05/2012 Ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν διεξήχθη ποτέ, μετά την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή των
«πράσινων» και τον τραυματισμό Περπέρογλου και Σμιθ - Την αναβολή αποφάσισαν ΓΓΑ, ΕΣΑΚΕ και Αστυνομία Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/05, 16:00) θα ληφθούν αποφάσεις για την τύχη της σειράς του τελικού του πρωταθλήματος.

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό, καθώς η αλητεία δεν έχει τέλος με την αποστολή του Παναθηναϊκού να δέχεται επίθεση με πέτρες, στο ύψος της Λ. Ποσειδώνος 31, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Περπέρογλου και Σμιθ. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σχεδόν 150 μέτρα πριν η αποστολή φτάσει στο Μοσχάτο.

Ξαφνικά το πούλμαν των
«πράσινων» άρχισε να δέχεται καταιγισμό από πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο τζάμια, ενώ από θαύμα αποφεύχθηκε η σύγκρουση με άλλα οχήματα, καθώς ο οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να ακινητοποιήσει το πούλμαν!

Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό πως μια τέτοια ενέργεια που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μελών της αποστολής των πρασίνων, δεν μπορούσε παρά να δημιουργήσει θέμα ως προς την ομαλή διεξαγωγή της αποψινής πρώτης αναμέτρησης. Προκαλεί, μάλιστα, ερωτηματικά η αδυναμία της αστυνομίας να διαφυλάξει την ομαλή πορεία της αποστολής των «πράσινων» προς το ΣΕΦ και μάλιστα από τη στιγμή που και το 2002 είχε παρουσιαστεί ανάλογο φαινόμενο, μετά την Μπολόνια, ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την επίθεση που είχε δεχτεί η αποστολή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού τον Οκτώβριο του 2009, κατά την πορεία του πούλμαν προς το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των αιωνίων..Την ίδια ώρα στο ΣΕΦ το κλίμα μύριζε μπαρούτι.

Αμεση ήταν η αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά την επίθεση, ζητώντας από τα στελέχη της ΚΑΕ να συνεχίσει η ομάδα τη διαδρομή και να αγωνιστεί κανονικά στο ΣΕΦ για να πάρει το διπλό.

Το βέβαιο είναι πως η ευθύνη της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είναι τεράστια και θα πρέπει η ηγεσία της να πραγματοποιήσει έρευνα και εκ των έσω για να διαπιστώσει τι δεν τηρήθηκε σωστά από τα μέτρα ασφαλείας και έδωσε τη δυνατότητα στους ανεγκέφαλους να βρουν χρόνο και τρόπο και να προκαλέσουν αυτού του είδους την ανωμαλία

Συμπλοκές οπαδών με ένα τραυματία στην Κωνσταντινούπολη


12 / 05 / 2012
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη.

Οπαδοί των δύο ελληνικών ομάδων συνεπλάκησαν κοντά στην Αγία Σοφία, αρχικά με μπουκάλια και στην συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά σε αρκετούς ξένους τουρίστες, που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο της Αγίας Σοφίας προκειμένου να επισκεφθούν το Ναό.

Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία επενέβη και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οι Αστυνομικες Αρχές της Τουρκίας δεν προχώρησαν σε συλλήψεις.

Μετά το θλιβερό αυτό συμβάν, με απόφαση της τουρκικής αστυνομίας δεν επετράπη η έξοδος σε φιλάθλους του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν ήδη εντός του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας.

Μέσα σε αυτό το ηλεκτρισμένο κλίμα σημειώθηκαν γενικευμένες συγκρούσεις μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έξω από το στάδιο, όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα πούλμαν των οπαδών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν σε αυτούς του Ολυμπιακού, με τους δεύτερους να απαντούν στην "πρόκληση". Αποτέλεσμα ήταν συμπλοκές με ρίψεις μολότοφ και καπνογόνων. Όπως έγινε γνωστό, δεκαπέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και με διερχόμενα Ι.Χ αυτοκίνητα και ταξί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Αλλά τα τα έκτροπα δεν σταμάτησαν στις συγκρούσεις σώμα με σώμα. Οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπασαν στη συνέχεια ένα από τα πούλμαν των
«ερυθρόλευκων» και αφαίρεσαν ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήρια, καθώς και είκοσι εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής που προορίζονταν για φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Είχε προηγηθεί άλλη επίθεση σε βάρος τριών λεωφορείων του Ολυμπιακού, τα οποία από λανθασμένη οδηγία έφθασαν στον ίδιο χώρο που στάθμευαν τα «πράσινα» λεωφορεία.Μετά το λάθος, ακολούθησαν συμπλοκές, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα φίλοι του Ολυμπιακού να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.