sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

«Ραντεβού θανάτου» στου Γκύζη


«Ραντεβού θανάτου» στου Γκύζη έδωσαν και απόψε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

31.07.2012 

«Ραντεβού θανάτου» στου Γκύζη έδωσαν και απόψε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Βεντέτα φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Σοβαροί τραυματισμοί οπαδών οι οποίοι έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.


Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στην περιοχή του Γκύζη, μεταξύ χούλιγκανς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ οι οποίοι συνεχίζουν την... βεντέτα που έχει ανοίξει ανάμεσά τους, μετά και τις χτεσινοβραδινές συμπλοκές στην περιοχή του Νέου Κόσμου και της Νέας Σμύρνης.


Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου 100 άτομα και ανάμεσά τους περίπου 50 δίκυκλα συνεπλάκησαν στην κεντρική πλατεία του Γκύζη με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καταστήματα, παρκαρισμένα οχήματα στην περιοχή, αλλά και σε περιπολικά.


Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους χούλιγκανς των δύο ομάδων ήταν και αλλοδαποί που είχαν... διαλέξει πλευρά, άλλοι κιτρινόμαυρη και άλλοι πράσινη.


Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να υπάρξουν τραυματίες, κάποιοι αρκετά σοβαρά, και να διακομιστούν στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, υπάρχουν άτομα που βρίσκονται στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.


Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν συλλήψεις ή προσαγωγές, πάντως στο σημείο και την γύρω περιοχή επικρατεί ηρεμία και οι ταραχοποιοί των δύο ομάδων έχουν απομακρυνθεί. Νεώτερα αναμένονται το πρωί της Τρίτης, όπου η αστυνομία αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Aγρια συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ τα μεσάνυχτα στο Νέο Κόσμο


Aγρια συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟ και της ΑΕΚ τα μεσάνυχτα στο Νέο Κόσμο

29.07.2012 

Αγρια συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην περιοχή του Νέου Κόσμου.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και πρόλαβαν τα χειρότερα, αφού κατάφεραν να χωρίσουν τους οπαδούς, ενώ οδήγησαν στο τμήμα εννέα από τους φιλάθλους των δύο ομάδων.
Από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και σε μία μοτοσυκλέτα. Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ήρθαν στα χέρια οι οπαδοί των ομαδων.

Από 10 έως 16 χρόνια στους ενόχους!


Από 10 έως 16 χρόνια στους ενόχους!
 13η και τελευταία μέρα!!!
05/07/2012

Τις ποινές τους για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου έμαθαν οι τέσσερις που κρίθηκαν ένοχοι από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Αναγνωρίζοντας σε όλους ελαφρυντικά, το δικαστήριο επέβαλε από 10 χρόνια κάθειρξη στους Νίκο Βαγιόπουλο και Βασίλη Ψυκάκο, 12 χρόνια στον Βασίλη Ρουμπέτη (και στους τρεις με την κατηγορία της συνέργειας), ενώ σε 16 χρόνια καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, Χρήστος Σακάτης.
 και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου κρίθηκαν ένοχοι από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
 Σε όλους όμως αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, είτε του προτέρου εντίμου βίου (στους Βαγιόπουλο, Ψυκάκο, Ρουμπέτη) είτε της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη (που επίσης αναγνωρίστηκε στον Ρουμπέτη), είτε του μειωμένου καταλογισμού λόγω τοξικομανίας (στον Σακάτη).
 Έτσι, οι ποινές που τους ανακοινώθηκαν είναι οι εξής
 -Στον Νίκο Βαγιόπουλο, 10ετής κάθειρξη όπως και πρωτόδικα, για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
 -Στον Βασίλη Ψυκάκο, 10ετής κάθειρξη όπως και πρωτόδικα, για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
 Ο Βασίλης Ρουμπέτης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία (3-2) για απλή συνέργεια με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ δύο δικαστές είχαν την άποψη ότι έπρεπε να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη, ενώ σε πρώτο βαθμό είχε αθωωθεί.
 -Στον Χρήστο Σακάτη, 16ετής κάθειρξη, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σε πρώτο βαθμό, στον ίδιο είχε επιβληθεί η ποινή των ισοβίων.
 Από την ποινή του Σακάτη θα αφαιρεθούν τα πέντε χρόνια για τα οποία κρατείται ήδη, ενώ από εκείνη του Ρουμπέτη θα αφαιρεθούν οι 18 μήνες της προφυλάκισής του.
 Οι Σακάτης, Ψυκάκος και Βαγιόπουλος θα οδηγηθούν απευθείας στις φυλακές,
ενώ για τον Ρουμπέτη  εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, διότι δεν παρευρέθηκε την Πέμπτη στο δικαστήριο.
Ρουμπέτης
Ανδρέας Φιλόπουλος: Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου μετά την απόφαση Ο πατέρας του δολοφονηθέντος Μιχάλη Φιλόπουλου,  χαρακτήρισε δικαίωση τη σημερινή δικαστική απόφαση.


Στις δηλώσεις του, ο κ. Φιλόπουλος τόνισε: «Η σημερινή απόφαση, κατά ένα μέρος έσωσε τα προσχήματα, σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση. Ήταν ίδια τα δεδομένα όμως τα μπέρδεψαν κάποιοι ψευδομάρτυρες . Αισθάνομαι ότι έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου και το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα του Μιχάλη. Ένιωθα πολύ άσχημα γιατί πίστευα ότι έφταιγα εγώ για ότι είχε γίνει στο πρώτο δικαστήριο».
θελω επισης να ευχαριστήσω τους δικηγόρους Κύριο θέμη σοφό και κυρια  συλβια πανα για τον αγωνα που έδωσαν σε αυτήν την υπόθεση αλλα και την μεγαλη τους ηθική και νομική βοηθεια  που ηταν σημαντικη πολύ σημαντική για μένα.  
Έπισης  ενα μεγαλο ευχαριστω στον τακη Τσιρίκο που και αυτος εχει ενα μεγαλο κομματι στην ηθική και νομική υποστήριξη
Στην ερώτηση τι θα έλεγε στα νέα παιδιά που πηγαίνουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, τόνισε «μακριά από επεισόδια. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος, είναι εκτόνωση. Πας να δεις τον αγώνα και τέλος. Όμως, έχει μπει υπόκοσμος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτοί χάλασαν τους αγνούς φίλαθλους. Τους έδιωξαν οι περιθωριακοί. Συμβαίνει ακόμη και τώρα. Σήμερα στο δικστήριο είχε μαζευτεί κόσμος για να πλακωθεί.  Πήγαμε να ακούσουμε μία απόφαση και είδαμε άγνωστα άτομα. Η αίθουσα γέμισε».
Στην αγόρευσή της, πριν από λίγες ημέρες, η εισαγγελέας είχε εκφράσει τη λύπη της για την αγριότητα με την οποία αφαιρέθηκε η ζωή του 26χρονου φιλάθλου, ενώ τόνισε ότι όσοι συμμετέχουν σε τέτοια γεγονότα δεν είναι φίλαθλοι, αλλά οπαδοί διαποτισμένοι με τη νοοτροπία «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας και πρέπει να εξοντωθεί».
για τον  Β. Ρουμπέτης, μάλιστα, για τον οποίο η εισαγγελέας δήλωσε πεπεισμένη ότι μετείχε στα επεισόδια,