sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σάββας κατά Αλαφούζου, Ντέμη και ΜΜΕ!


ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ 2013
Σάββας κατά Αλαφούζου, Ντέμη και ΜΜΕ!


Με το καλημέρα του 2013 ο Σάββας Θεοδωρίδης θέλησε να στείλει μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως κάνουν «πόλεμο» στον Ολυμπιακό, καλώντας μάλιστα την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος να παρέμβει και να διαπιστώσει από πού προέρχονται τα σχόλια που γράφονται από τους αναγνώστες συγκεκριμένων sites κάτω από τα άρθρα…

Στη δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξαπολύει επίθεση στα Μέσα που διευθύνει ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και Μέσα – που σύμφωνα με τον ίδιο – ελέγχονται σε έναν βαθμό από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Για λόγους δεοντολογίας, το SentraGoal θα παραλείψει από τη δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη τα ονόματα και την αναφορά του στα συγκεκριμένα sites. Θα δημοσιεύαμε ολόκληρη τη δήλωση, εφόσον υπήρχε αναφορά σ' εμάς ή σε κάποιο άλλο Μέσο του ομίλου (Sentra 103,3, Goal).

H δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ πηγη


 ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΜΕΡΙΚΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ NΑ ΠΌ ΤΑ ΕΞΉΣ
"Κυριε" Σαββα. . . . . Στη χωρα  που ζουμε,δυστυχως υπαρχει μεγαλο προβλημα σε οτι εχει να κανει με τον φανατισμο και τον οπαδισμο. Σε μια τετοια χωρα λοιπον,θεωρω πως ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ρισκο απο την ιδια τη πολιτεια,να σας επιτρεπει να κινηστε ελευθερα στο χωρο του ποδοσφαιρου. Σας θεωρω το πιο προκλητικο ανθρωπο που γνωρισε ο ελληνικος αθλητισμος ως παραγοντα,(ειμαι 57 ετων) Σας θεωρω υπευθυνο για αρκετα επεισοδια που εχουν συμβει εως τωρα και για αλλα τοσα που θα συμβουν. Ειστε προκλητικοτατος "κυριε" Θεοδωριδη. Ημαρτον πια!!!!!! Ευχομαι τα site λοιπον,να καταλαβουν πια πως κατανταει γελοιο πια να ασχολουνται μαζι σας και να μη σας δωσουν ξανα το βημα. Ειστε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ κυριε Σαββα!!!!Εκνευριζετα ι απιστευτα πολυ και τους πιο ηρεμους ανθρωπους που γνωριζω!!! Φανταζομαι τι προκαλειτε σε αυτους που δε θελουν και πολυ. . . Ειστε αστειος κυριε Σαββα. . . . . . . . . . . . . . . . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!  Υ.Γ   ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ H ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ  ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!!!

Kύριε Σάββα όταν μίλαγες στο τηλέφωνο σε γνωστό ολυμπιακό δημοσιογράφο και έλεγες για τον τότε προπονητή και τις φυσούνες που έδινε σε παίκτες του ολυμπιακού σε κάλεσε κανένας εισαγγελέας; Ή μήπως θεωρείς ότι επειδή η συνομιλία επειδή ήταν προϊόν υποκλοπής δεν ήταν αληθινή; Δηλ όταν μίλαγες για φυσούνες έλεγες ψέμματα; όταν έγινε παράγοντας έστησε παράγκα σου έκλεψε τουλάχιστον πέντε πρωταθλήματα με αποκορύφωμα αυτό που πήρε στα χαρτιά. Αλλά αφού στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχει τίποτα μπορείς εσύ και οι όμοιοι σου να απαιτείτε λογοκρισία και φίμωση. Λίγο τσίπα