sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ΤΗΛ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ+ΒΊΝΤΕΟ

ΤΗΛ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ HIGH TV 
ΕΚΑΝΕ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.το 2007 ο μιχαλης φιλοπουλος δολοφονηθηκε στην λαυριου οπως ολοι γνωριζετε απο τοτε αρχισε ενας γολγοθας απο δικαστικους αγωνες.
 Η οικογενεια του μιχαλη επρεπε να αντιμετωπιση εκτός από τους κατηγορούμενους και ολους αυτούς που τους στήριξαν δηλαδη ψευδομαρτυρες. τραμπουκους.και πολλούς άλλους οπως  Δημάρχους. την διοίκηση του Ολυμπιακού.ακόμα και από την πλευρά του παναθηναικων ΥΠΗΡΧΑΝ  ΤΕΤΟΙΑ! άλλοι κρυβόντουσαν άλλοι εφυγαν στο εξωτερικο άλλοι ελεγαν ψεματα..Ενώ η κατηγορουμενη ειχαν και εχουν μεχρι και σημερα την στηριξη οικονομική και ηθική απο αυτους που ειναι απο πισω τους.Όμως δεν έγινε το ίδιο και με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου. Όμως ο καιρός περνούσε η πρώτη δίκη έγινε τα αποτελεσματα γνωστα 3 ενοχη απο τους 30 μερικοι απο αυτους με μικρες ποινες και ενας απο αυτούς αθωος με μειοψηφία.
(ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ)

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΉΣΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΓΡΆΦΩ ΑΥΤΆ ΕΔΏ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΡΧΊΖΕΙ  ΤΟ ΘΕΜΑ..
Η οικογενεια του  αδικοχαμένου Μιχάλη Φιλόπουλου ασκησε αναιρεση της δικης 2 φορες όμως Απορίφθηκε ταυτοχρονα αρρωστησε και η αδερφη του μιχαλη στελλα όπως καταλαβαίνετε ετρεχαν μια στα νοσοκομεια και μια στα δικαστηρια ηδικα στα νοσοκομεια ταλαιπωριόντουσαν  πανω απο ενα χρονο Ωσπου Mερικούς μήνες πριν γινει το Εφετείο του μιχαλη Η Στέλλα έφυγε  ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.Τωρα καταλαβαινεις τι εχει τραβήξει αυτή η οικογενεια πρωτα ψυχικα και μετα οικονομικα για να τρέξεις στα δικαστηρια χρειαζονται χρηματα Το ίδιο ίσως και πολυ περισσότερα για τα νοσοκομεία. Πως λοιπον να αντεξει οικονομικα αυτή η οικογενεια.Γίνεται το Εφετείο και καταδικάζονται οι τρεις και ο ενας που είχε αθωωθεί.   Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες έρχεται μια ειδοποιηση απο την εισαγγελiα του αρειο πάγο που αναφέρει πως η τρεις απο τους τεσσερις έχουν υποβάλει αίτηση αναιρεση της δικης του εφετειου (βλεπε φωτο πιο κατω)

 Μετά λοιπόν από μερικούς μήνες έρχεται μια ειδοποιηση απο την εισαγγελiα του αρειο πάγο που αναφέρει πως η τρεις απο τους τεσσερις έχουν υποβάλει αίτηση αναιρεση της δικης του εφετειου (βλεπε φωτο πιο κατω) που ο κάθε κατηγορούμενος έχει κάνει χωριστά αυτό σημαίνει πως πρεπει να παραστεί δια συνηγορου και για τον καθένα ξεχωριστά που σημαίνει τρια παραβολα εδω μπαινει το προβλημα η κατηγορουμενη γνωριζουν οτι οι οικογενεια αντιμετωπιζει σοβαρα οικονομικα προβληματα Προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν ... Γιατί που βρήκαν αυτοί τοσα χρηματα που χρειαζονται για κατι τετοιο Όμως είπαμε πιο πάνω. (Άλλη είναι απο πίσω τους)

Έτσι λοιπόν αποφάσισε η κυρια φιλοπουλου να ζητησει την βοηθεια του κυριου Γιανακόπουλου κλεινοντας ενα ραντεβου μαζι του να μπορέσει να του μιλησει η στον ιδιο προσωπικα η  σε καποιον υπευθυνο προσπαθησε να επικοινωνησει αρκετες φορες πηγε εκει και η ιδια στην καε ομως ματαια δεν υπηρχε κανεις υπευθυνος αλες φορες τις έλεγαν πως δεν ητα καποιος εκει αλες θα επικοινωνησει καποιος μαζι τις τιποτα ώσπου φτάσαμε Στης 05/05/2014 πηρε τηλ. πάλι.
Απαντησε καποια κυρια Μάλλον τηλεφωνητρια (oi Πού είναι στην υποδοχή) οταν κατάλαβε πως μιλαει με την μητερα  του μιχάλη της ειπε χωρις δευτερη κουβεντα πως δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος για την περίπτωση την δικια της.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ME TO ΠΑΡΑΠΟΝ ΒΓΗΚΕ ΤΗΛ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ HIGH TV Την δευτερα 05/05/2014.
Και ειπε συγκεκριμενα πως πηγε στην ΚΑΕ 5 6 φορες και τις ελεγαν πως δεν ειναι καποιος υπευθυνος εκει και θα του ενημερώσουν. Στης 05/05/2014 πηρε τηλ.απαντησε καποια κυρια Μάλλον τηλεφωνητρια oi Πού είναι στην υποδοχή οταν ακουσε πως μιλαει με την μητερα  του μιχάλη της ειπε χωρις δευτερη κουβεντα πως δεν υπαρχει κανενας υπευθυνος για την περίπτωση την δικια της.
Δηλαδή Δεν υπάρχει κανένα  ηπευθινος να κλεισει ενα ραντεβου με καποιον  για περίπτωση την δικια της.
Αυτα ειπε η μανα του μιχαλη και πως παλιοτερα την δεχόντουσαν και χωρίς ραντεβού οταν ηταν ο κυριος στεφανου.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΈΣ ΔΕΣ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΔΏ

Από εκείνη τη στιγμή, αυτομάτως ξεκίνησε μια ακατάσχετη παραφιλολογία Πήγαν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της αυλής και τα μετεφεραν όπως ήθελαν   σχετικά με τo πως εκφραστηκε ασχημα και πως εβρισε για αυτους που εκανε το παραπονο της.
 ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Κ.Λ.Π.  Aυτα βεβαια τα μετεφεραν ΕΝΤΕΛΏΣ ΛΆΘΟΣ Η ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ως αποτέλεσμα   είχε να παιρνουν τηλεφωνο από την ΚΑΕ το καναλι και να ζητανε εξηγησεις  γιατι την  έβγαλαν την κυρια φιλοπουλου  στην εκπομπη και την άφησαν να βριζει.

 Eδω βλεπω το βιντεο που βριζει η κυρια φιλοπουλου   (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ)

 Εκεινο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι λόγω είχαν ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ελπιζω να το μαθω καποια στιγμη και αυτο.
Αντι ομος να παιρνω τηλ το κανάλι και να ψαχνουν επειδη τους ειπαν πως τους εβριζε η φιλοπουλου δεν θα ηταν καλυτερο να επικοινωνήσουν με την ιδια και να μαθουν τι ακριβως εχει γινει αλλα και ετσι οπως εγινε και τελικα εμαθαν τι ειπωθηκε γιατι δεν επικοινώνησαν με την κυρια φιλοπουλου λέω εγώ τώρα μηπως λέω μηπως ολα τα παραπανω μάτια για τα μάτια του κόσμου ετσι που λενε για ξεκαρφωμα λέω εγώ...
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΗΣ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η Κ.Α.Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΨΆΧΝΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΙ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!ΠΑΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΎΠΑΡΞΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ (17/05/2014Δεν υπάρχει τίποτα Ακόμα)

ΥΣ
Και μην ακουσω πως δεν μπορουν να μας βρουν εχουν τα παντα αλα ακομα και αν δεν τα εχουν που τα εχουν ειναι αναρτημενα στο σαιτ δηλαδη εδω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: