sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ


ο Κόκκαλης κρύφτηκε πίσω από το άλλοθι που του έδωσε το καθεστώς



Μ' αυτόν τον τρόπο μπήκαν οι βάσεις για να μείνει και αυτή τη φορά,όπως πολλές άλλες στο παρελθόν, η βία του μηχανισμού Κόκκαλη μέσα στον Ολυμπιακό ατιμώρητη. Ο ίδιος ο Κόκκαλης κρύφτηκε πίσω από το άλλοθι που του έδωσε το καθεστώς για στημένο ραντεβού και για ευθύνη όλων των ομάδων για τη βία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε μία ανώδυνη ανακοίνωση ότι καταδικάζει τη βία στον αθλητισμό και ότι όσοι συμμετέχουν σε βίαια επεισόδια, όπως αυτό της Παιανίας, δεν ανήκουν στην «οικογένεια του Ολυμπιακού». Αμέσως μετά όλους αυτούς τους αγκάλιασε «η οικογένεια», όπως είχε αγκαλιάσει και τον κατηγορούμενο για τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, που συνελήφθη ξανά στην Παιανία και παραμένει υπάλληλος της Ιντρακόμ.
Πιο χαρακτηριστική περίπτωση για τη συγκάλυψη είναι αυτή του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ, για το οποίο η τελευταία ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει ότι για οποιαδήποτε μέτρα εναντίον του θα αναμένει να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία! Ένας από τους πέντε κατηγορούμενους, εργαζόμενος στην Ιντρακόμ και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ολυμπιακού Παγκρατίου, πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι βρισκόταν στην εργασία του την ώρα των επεισοδίων. Επικαλέστηκε ενώπιον των εισαγγελέων ανώτερους υπαλλήλους της Ιντρακόμ, οι οποίοι, όπως είπε, μπορούν να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό του. Ωστόσο στην προανακριτική δικογραφία υπάρχουν μαρτυρίες που τον εμφανίζουν να βρισκόταν στην Παιανία και όχι μόνο να συμμετείχε στα επεισόδια, αλλά και να ήταν στην «πρώτη γραμμή» μαζί με ηγετικά στελέχη συνδέσμων του Ολυμπιακού. Στελέχη της ΠΑΕ έσπευσαν να καλύψουν έναν από αυτούς που υποδείχτηκε από τους συλληφθέντες ως διοργανωτής και εμπλεκόμενος στα επεισόδια της Παιανίας, δηλώνοντας ότι «την ώρα των επεισοδίων εργαζόταν στο γήπεδο...» . Πριν από μερικά χρόνια, σε ενέδρα που είχε στηθεί στην Καλλιθέα από όπου θα περνούσε το πούλμαν με τους μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, συνελήφθηε ένας από τους δράστες, ο οποίος ήταν υπάλληλος της Ιντρακόμ. Ούτε καταδικάστηκε ποτέ ούτε υποβιβάστηκε στην εργασία του Καθημερινή , 1/4/2007).

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΥO-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Οπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, όχι, δεν θα πήγαινα με το παιδί μου στο γήπεδο. Και σημειώστε ότι έχω μεγαλώσει πηγαίνοντας με τον πατέρα μου στο γήπεδο, και είμαι ο πρώτος που πραγματικά θα ήθελα να δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες, προκειμένου το ίδιο να κάνω και με το δικό μου παιδί».
ΥΣ
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ