sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο πατέρας του Μιχάλη φιλοπουλου καλεσε τον τριανταφυλόπουλο μαρτυρα

Ο Ανδρέας Φιλόπουλος πατέρας του Μιχάλη φιλοπουλου  καλεσε τον τριανταφυλόπουλο μαρτυρα στο Δικαστήριο

Η πολιτική αγωγή ζήτησε την προβολή ενός ακόμα βίντεο, που είναι εκτός δικογραφίας. Πρόκειται για εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όπου μεταξύ άλλων μιλάει και η μητέρα του Βασίλη Ρουμπέτη.

Η δικηγόρος του Ρουμπέτη, Ιωάννα Κούρτοβικ, έφερε αντιρρήσεις και δήλωσε πως αν προβληθεί το εν λόγω βίντεο, θα το προσβάλει ως πλαστό. Παράλληλα, άφησε και αιχμές εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Ο Ανδρέας Φιλόπουλος πατέρας του Μιχάλη φιλοπουλου  καλεσε τον τριανταφυλόπουλο μαρτυρα στο Δικαστήριο για το βιντεο?
τι απαντα ο τριανταφυλλοπουλος για το σικεκριμενο βιντεο?

Ξύπνησαν μνήμες τα βίντεο του φονικού!



Ξύπνησαν μνήμες τα βίντεο του φονικού!

6η ΜΕΡΑ  23/05/2012,

Με την προβολή των βίντεο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία από το φονικό του 2007 στη Λεωφόρου Λαυρίου, συνεχίστηκε για έκτη μέρα στο εφετείο κακουργημάτων η δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Συγκλόνισαν ξανά οι εικόνες εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
Η έκτη μέρα της δίκης των Σακάτη, Ψυκάκου, Βαγιόπουλου και Ρουμπέτη για το φονικό της Παιανίας, ξεκίνησε την Τετάρτη με την κατάθεση του Γιώργου Λούπου, ο οποίος έχει μαγαζί επί της Λεωφόρου Λαυρίου, ακριβώς στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Μιχάλης Φιλόπουλος.

Αφού περιέγραψε με λεπτομέρειες το χρονικό των επεισοδίων, ο κ. Λούπος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ήμουν μέσα στο μαγαζί μου και κρυβόμουν πίσω από ένα πάγκο. Όταν ηρέμησαν τα πράγματα βγήκα έξω και είδα ένα παλικάρι ανάσκελα χτυπημένο. Ήταν ζωντανός. Του έδωσα νερό, του ανασήκωσα το κεφάλι και πήρα το 166. Ήταν χτυπημένος στο στήθος και τα πόδια. Δεν είχε τις αισθήσεις του.



Δεν είδα κανέναν από πάνω του. Κανένας από τους κατηγορούμενους δεν μου θυμίζει κάτι.

Έγινε πόλεμος στη Λαυρίου. Ήταν πολλά τα άτομα. Ήταν η χειρότερη εικόνα που έχω αντικρύσει στη ζωή μου


Δεύτερος μάρτυρας της ημέρας, ήταν ο Νίκος Φόρτης, οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέθεσε:
Διαψεύδω ότι εγώ έχω πει στον Στάθη Χριστοφιλόπουλο ότι ο Ρουμπέτης σκότωσε τον Φιλόπουλο. Ο Χριστοφιλόπουλος με έμπλεξε σε αυτή την υπόθεση. Ήμασταν απλώς γνωστοί, όχι φίλοι. Τον συναντούσα στο σουβλατζίδικο κάτω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Νίκαια. Τώρα που συνέβησαν αυτά, δεν θέλω ούτε να τον δω. Με έμπλεξε σε αυτή την ιστορία και δεν ξέρω γιατί, μόνος του το αποφάσισε να πει ότι εγώ του είπα για τον Ρουμπέτη. Δεν έχω καμία σχέση. Τον ρώτησα γιατί με έμπλεξε και μου είπε: “είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, δεν μπορώ να ξεμπλέξω. Συγνώμη, ήμουν σε αδιέξοδο”.
Για τον Ρουμπέτη και τα άλλα ονόματα που ανέφερα, απλά τα άκουσα σε πηγαδάκια και στα ΜΜΕ

Στο σημείο εκείνο, η Σύλβια Πανά από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, ζήτησε να εξεταστεί ο Χριστοφιλόπουλος ( ο οποίος σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν είναι πρόεδρος του συνδέσμου του Παναθηναϊκού στη Νίκαια) κατ’ αντιπαράσταση με τον Φόρτη.



Μετά τις δύο καταθέσεις, ήταν η ώρα για την προβολή των δύο βίντεο που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Για λίγα λεπτά, οι μνήμες του φονικού ζωντάνεψαν ξανά, καθώς στα βίντεο βλέπει κανείς καθαρά τον Μιχάλη Φιλόπουλο αναίσθητο στο έδαφος, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι γονείς του δολοφονηθέντα Φιλόπουλου, Ανδρέας και Αφροδίτη, βγήκαν εκτός αιθούσης πριν ξεκινήσει η προβολή. Έχουν, άλλωστε, δει τόσες φορές τις ίδιες και τις ίδιες συγκλονιστικές εικόνες, που δεν χρειάζεται να περνούν το ίδιο μαρτύριο ξανά και ξανά…

Αξίζει να σημειωθεί, πως η πολιτική αγωγή ζήτησε την προβολή ενός ακόμα βίντεο, που είναι εκτός δικογραφίας. Πρόκειται για εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όπου μεταξύ άλλων μιλάει και η μητέρα του Βασίλη Ρουμπέτη.

Η δικηγόρος του Ρουμπέτη, Ιωάννα Κούρτοβικ, έφερε αντιρρήσεις και δήλωσε πως αν προβληθεί το εν λόγω βίντεο, θα το προσβάλει ως πλαστό. Παράλληλα, άφησε και αιχμές εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου! Γενικότερα, όλοι οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων αρνήθηκαν την προβολή του βίντεο.

Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε αρνητικά στο αίτημα της πολιτικής αγωγής και το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην πορεία της δίκης.

Η επόμενη συνεδρίαση προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 1 Ιουνίου. Μέσα στον Ιούνιο η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί.