sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΗΤΑΝ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 ΟΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ (video)

                      ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29/03/2007

ΗΤΑΝ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007  ΟΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
Σαν σήμερα η Παιανία πνίγηκε στο αίμα οπαδού του Παναθηναϊκού νεκρός.

Ο Μιχάλης Φιλόπουλος (1985-2007) ήταν 22 ετών οπαδός του Παναθηναϊκού τον οποίο μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου οπαδοί αντίπαλης ομάδας στις 29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία. Μαχαιρώθηκε κατα την διάρκεια ενός αγωνα βόλει γυναικών μεταξύ  του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

 Ο θάνατός του... προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Ελλάδα και πυροδότησε μια μεγάλη αστυνομική έρευνα σχετικά με τους οργανωμένους οπαδούς και τους Συνδέσμους.

Εξι χρόνια

Εξι χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει.29 Μαρτίου 2007  Παιανία

 Ένα παιχνίδι βόλει γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου 2007 στην Παιανία,για το κύπελλο. Δεδομένου ότι αυτό ήταν αγώνας των γυναικών, δεν υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη. Οι οπαδοί και από τις δύο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να οργανώσουν μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση ανεμπόδιστη από την αστυνομία. Υπολογίζεται ότι 400 άτομα ήξεραν λεπτομέρειες για αυτή.

Σε «αιώνια» κάθειρξη τιμώρησε το δικαστήριο τον Μιχάλη Φιλόπουλο, ο οποίος σαν σήμερα στις 29 Μαρτίου 2007 δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΟΣΦΠ. Η ψυχή του Μιχάλη ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα και θα ταλαιπωρείται όσο αυτοί που φέρεται να τον μαχαίρωσαν απολαμβάνουν την ελευθερία τους.
Έκλεισαν 6 χρόνια από τη μέρα που ένα παιδί 22 ετών έκλεισε τα μάτια για τελευταία χρόνια πληρώνοντας το τίμημα του φανατισμού. Κρίνουμε σκόπιμο να μην αναφερθούμε διεξοδικά στα γεγονότα της Λαυρίου. Το μίσος, η διχόνοια υπήρχε πάντοτε ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Όμως από το μίσος μέχρι τη δολοφονία υπάρχει μία τεράστια απόσταση που δεν μπορούσαμε ποτέ φανταστούμε ότι υπάρχουν μυαλά που θα τη διανύσουν.