sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ο Μιχάλη Φιλόπουλου ο Γιώργος Α. και Η Χρυσή Αυγή

ο Μιχάλη Φιλόπουλου  ο Γιώργος Α. και Η  Χρυσή Αυγή


Συμμετοχή εκπαιδευτή της Χρυσής Αυγής στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου σύμφωνα με την κατάθεση του προστατευόμενου “Μάρτυρα Γ” 

Κατηγορία συμμετοχής στη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007 για τον Γιώργο Α., τον οποίο κατονομάζει ως εκπαιδευτή της Χρυσής Αυγής ο προστατευόμενος “Μάρτυρας Γ”.

Σε βάρος του, σύμφωνα με την Καθημερινή, είχε ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών.
Ο εισαγγελέας που μετείχε στη δίκη για την υπόθεση Φιλόπουλου, Επαμεινώνδας Βρακατσέλης, είχε προτείνει την ενοχή του, ωστόσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον είχε κρίνει αθώο.

Πλην του Γιώργου Α., εμπλοκή στις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται και για τον Νίκο Α., ο οποίος έχει συμμετοχή σε επεισόδια που έχουν προκαλέσει χούλιγκανς του Παναθηναϊκού.

Τηλεφωνικές του συνομιλίες έχουν καταγραφεί από την Αντιτρομοκρατική, ενώ αναφορά σ’ αυτόν κάνει και ο προστατευόμενος “Μάρτυρας Γ”.
Ειδικότερα, ο Νίκος Α. είχε συλληφθεί στις 12/11/2008 για συμμετοχή σε επίθεση στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3, στο Περιστέρι.
Η επίθεση, που είχε γίνει κατά τη διάρκεια εκπομπής της “Θύρας 7″ και είχαν πάρει μέρος 30 χούλιγκανς του Παναθηναϊκού, είχε θεωρηθεί απάντηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ στη δολοφονία Φιλόπουλου στην Παιανία.
Από την κατάθεση του “Μάρτυρα Γ” προκύπτει μάλιστα ότι ο Νίκος Α. είχε μετάσχει σε επίθεση σε σπίτι αλλοδαπών στη Νίκαια, μαζί με τον χούλιγκαν του Ολυμπιακού Γιώργο Α.!
Πηγή Καθημερινή, 

O Γιώργου Α. είχε κατηγορηθεί και ασκηθεί δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κατοχή όπλον και χρήση εκρηκτικών υλών.αυτο ειναι αληθεια ομως αθωωθηκε οπως και αλλοι πολύ που πεφτουν τωρα σε αλλα παραπτωματα και πληρώνουν εστω και αργα...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΣ ΔΙΑΒΑΣΕ  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Γιατι εγω δεν μπορω να τα καταλάβω αυτά όπως επίσης δεν αναφερεται το ονομα του πουθενα πλην στο κατηγορητήριο και στο βουλευμα (βλεπε φωτο)δηλαδη τοτε δεν τον ήξεραν και τωρα τον εμαθαν οχι τον ήξερα αλλά τώρα τους εκατσε ποιος ηταν ο μιχαλης για να ασχοληθουν μαζι του ενας χουλιγκαν ο οποίος έχασε την ζοιτου Και Σιγά τί έγινε; όσο πωλούσαν τα βιντεακια και η φωτο τα επαιζαν φουλ τα ΜΜΕ και εμπαση περιπτωση ποτε παρακολουθησαν την δικη του μιχαλη με εξαίρεση ορισμενο λίγων πολη λίγων Δημοσιογράφων αυτά τα ολίγα κι οποιος καταλαβε καταλαβε

ΥΣ 1  
Αν λεω αν βοηθουσε τοτε η δικαιοσυν με την προστασια μαρτυρων όπως σήμερα θα βρισκόντουσαν στη φυλακη ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ δεν θα χρειαζοτανε Άλλη να φυγουν  απο την χωρα Άλλη να τρωνε το ξυλο της αρκουδα για να μην μιλήσουν  και  Άλλη απλα    να φοβούνται και έτσι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

ΥΣ 2
Αν λεω αν ηθελαν θα μπορουσαν να τον καταδικάσουν απο τοτε τα στοιχεια υπήρχαν ομως τον αθωωσαν ρωταω τωρα εγω γιατι γιατι τωρα θυμηθηκαν Εκείνη τὴν δική γιατι..



Δικη Φιλοπουλου:3 ενοχοι κ 20 'αθωοι

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ
 Γ.Χάρος, τραμπούκος προσπαθεί να δικαιολογηθεί 

Σαν πολύ στα ψιλά δεν πέρασε η έκρηξη στα γραφεία του Παναθηναϊκού στα 
Πετράλωνα?

Ε


Είναι καιρός να αποκαλυφθεί ο Μαρινάκης και η κουκούλα του απολιτίκ.
 Ο χάρος είναι ψευδώνυμο του Γιάννη Ανδρόνικου και αδελφός του ΣίμουΑνδόνικου.

 Ο Σίμος Ανδρόνικος ήταν υποψήφιος με την ΧΑ που τώρα έχει διοριστεί στηνβουλή.

Τον (χάρο) τον έπιασε η κάμερα να παρευρίσκεται στην άφιξη των Μιχαλολιάκου,Λαγού στις γυναικείες πτέρυγες του Κορυδαλλού και αμέσως (έτρεξε) να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
ΕΜΈΝΑ ΚΆΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΊΖΕΙ ΑΥΤΌ.ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉ ΙΣΤΟΡΙΑ........

Διαβάστε περισσότερα...Άνεμος Αντίστασης