sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ένα δίκοπο μαχαίρι(Μάνα ηρέμησα) - BΙΝΤΕΟ

Για τα παιδιά η απώλεια των γονέων είναι το παρελθόν που σβήνει, αλλά για τους γονείς ο θάνατος των παιδιών είναι το μέλλον που σβήνει. 
Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις να χάνεται κάτι που μέχρι χθες έσφιγγες στην αγκαλιά σου.

Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο Θεός,
με πήρε δίπλα του για άγγελο κι Αυτός.
Θα είμαι δίπλα σε κάθε σας στιγμή,
θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί,
κι αν θελήσεις κάτι τώρα να μου πεις,
τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις».

Δεν ξέρω αλλά όλα τα παραπάνω με συγκίνησαν. Κάτι ήθελαν να πουν. Σίγουρα μας κάνει να αντιληφθούμε με μια άλλη λογική τη ζωή.

Αυτο το τραγουδι το ακουσα για πρωτη φορα οταν κι εγώ έχασα  τον γιο μου μιχαλακη πριν από 6-7 χρονια  αργοτερα εμαθα πως το είχε γραψει καποιο παλικαρι με το ονομα γιαννης μετά παλι εμαθα πως το είχε γραψει Ο Χρηστος Καρασταθης.Οπως και να εχει
η αληθεια ειναι πως εμένα εμένα με συγκίνηση. Ίσως επειδη μετα απο 2 χρονια περιπου από τον χαμό του Μιχαλάκη εχασα και την κορη μου.

Στο νου μου έρχονται τα λόγια του π. Παϊσίου : Ο Θεός είναι Πατέρας, που βλέπει την ταλαιπωρία των παιδιών Του από τους διάφορους πειρασμούς και τις δοκιμασίες που περνούν και θα μας ανταμείψει, φθάνει να κάνουμε υπομονή στο μικρό μαρτύριο της δοκιμασίας ή καλύτερα, της ευλογίας.

Τελικά αυτή η ασθένεια, του καρκίνου, που τα σημάδια της έγιναν πιο συχνά από της γρίπης, γέμισε τον Παράδεισο με αγγέλους, άλλαξε ανθρώπους, τους μεταμόρφωσε, τους χάρισε μετάνοια, συγχώρηση και ένα νόημα ζωής:

Τι ευλογία πραγματικά! Εκεί ευχόμαστε να αναπαύονται και η ψυχές ολον αυτον τον αγγελον, που αποτέλεσε την αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις.



Tο ιδιο τραγουδι το εχω αναρτησει πριν μερικα χρονια μου το ειχε στειλει καποιος φιλος απο τη κρητη σε μειλ ετσι το ακουσα πρωτη φορα αν θυμαμαι καλα το 2008 μετα απο λιγο καιρο το ανεβασα με το βιντεάκι που βλεπουμε.Σκεφτηκα λοιπον να του κανω μια επεξεργασία ετσι το ακουμε τωρα επεξεργασμενο ελπιζω να σας αρεσει.

Παρακάτω παραθέτουμε το τραγούδι

Ένα δίκοπο μαχαίρι,
μπήκε απόψε στη ζωή μου,
και μου είπαν πως θα φύγω,
για ταξίδι μακρινό.

Στάζει αίμα η ψυχή μου,
που θ'αφήσω τους γονείς μου,
νε μετρούν με τη ζωή τους,
μέχρι να τους ξαναδώ.

Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια,
θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά.
Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο Θεός,
με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός.

Θα είμαι δίπλα σε κάθε σας στιγμή,
θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί,
κι αν θελήσεις κάτι τώρα να μου πείς,
τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δείς.

Παραπονεμένα λόγια θέλω να σας τραγουδήσω,
για τους ψεύτικους τους φίλους,
θέλω τώρα να σας πώ.

΄Ηταν δήθεν κολλητοί μου,
μα πισώπλατα εχθροί μου,
μα τους άφηνα μαζί μου,
κι ήταν φίλοι με σκοπό.

Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια,
θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά.
Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο Θεός,
με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός.
Θα είμαι δίπλα σε κάθε σας στιγμή,
θα σας προσέχω από εκεί πάνω΄όλους μαζί,
κι αν θελήσεις κάτι τώρα να μου πείς,
τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δείς. (2)....

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Tελικά Δεν σέβονται τίποτα...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΎΝ ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΑΙΟΝ. 



Tελικά Δεν σέβονται τίποτα...

Ξεπέρασε Κάθε όριο Ο Ολυμπιακός γράφοντας σε ανακοίνωση για τον τελικό που δεν είχε γίνει το 2007, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρουν πως δεν έγινε λόγω της δολοφονίας Φιλόπουλου.

Το ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο είναι πασίγνωστο, όμως συνεχώς ξεπερνούν και τους ίδιους τους τους εαυτούς, σε γραφικότητα και καφρίλα. Αυτό έκαναν και σήμερα, όταν σε ανακοίνωσή τους για την επανάληψη του αγώνα βόλεϊ γυναικών με την ΑΕΚ, έδειξαν για ακόμα μία φορά το πραγματικό τους πρόσωπο.

Συγκεκριμένα θέλοντας να την πουν στην ΕΟΠΕ, έφτασαν στο σημείο να επιπλήξουν την Ομοσπονδία, ακόμα και γιατί το 2007 είχε πάρει την απόφαση να μην συνεχιστεί το φάιναλ έιτ στο Κύπελλο γυναικών. Βέβαια ξέχασαν μια μικρή λεπτομέρεια, το ότι οι αγώνες δεν συνεχίστηκαν επειδή οπαδοί τους δολοφόνησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο στα επεισόδια της Λαυρίου.

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει, να συνεχιστούν τα ματς και να πάρουν ένα ματωμένο Κύπελλο; Τόσο ξεφτίλες ποια; Ούτε την ανθρώπινη ζωή δεν σέβονται; Και όχι μόνο δεν την σέβονται, αλλά μετά από τόσα χρόνια, έρχονται με μια ανακοίνωση που δεν θα την έγραφε ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό και λένε πως η Ομοσπονδία τους κάνει πόλεμο γιατί εκτός των άλλων διέκοψε το Κύπελλο μετά την δολοφονία του Φιλόπουλου. Οι άνθρωποι πραγματικά δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν την ανθρώπινη ζωή.

Διαβάστε το σημείο της κατάπτυστης ανακοίνωσης που αναφέρεται στην δολοφονία Φιλόπουλου και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του:


Η ΚΕΔ διέταξε την επανάληψη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ μετά τα τραγικά λάθη διαιτητών-γραμματείας και οι «ερυθρόλευκοι» που ως πρώτη αντίδραση έλεγαν πως… γελούν με την απόφαση, εξέδωσαν πριν από λίγο ειρωνική ανακοίνωση κατά Ομοσπονδίας και Ένωσης, «μπλέκοντας» λίγο και τον Παναθηναϊκό!
Οι πρωταθλητές Ελλάδας βάλουν κατά της ΕΟΠΕ και την κατηγορούν πως τους είχε στερήσει έναν τίτλο ακυρώνοντας τη διοργάνωση του Κυπέλλου μετά τον θάνατο του Φιλόπουλου στη Λαυρίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ο αγώνας βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακού ΑΕΚ θα ξαναγίνει, ξεκινώντας από την αρχή!!! Για την ιστορική αυτή απόφαση, θέλουμε να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΕΟΠΕ, που εφάρμοσε τον τόσο αυτό άδικο κανονισμό, ο οποίος ισχύει μόνο στη δική της προκήρυξη πρωταθλήματος. Τα δικαιούται η ΕΟΠΕ, αφού επιτέλους ξεκίνησε να εφαρμόζει, χωρίς ερμηνεία, τους κανονισμούς.
Θυμίζουμε ότι, πριν λίγα μόλις χρόνια, η ίδια Ομοσπονδία στέρησε από τον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδας, αποφασίζοντας ενάντια στον κανονισμό, να μη διοργανώσει τον τελικό, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την ομάδα μας. Είναι τελικά η δικαιοσύνη τυφλή ή βλέπει κατά το δοκούν; Συγχαρητήρια όμως και στην ΑΕΚ! Διεκδίκησε με σθένος στα χαρτιά ένα χαμένο ματς!