sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ένταση και Επεισόδια στη δίκη για τη δολοφονία του Φιλόπουλου






Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Εφετείο όπου εκδικαζόταν η έφεση για τα γεγονότα της Λαυρίου τα οποία είχαν οδηγήσει στο θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου.
Αναβληθηκε η δικη για της 2 Μαρτιου 2012. λογω της στασης εργασιας των Δικηγορων Και ενω έφευγαν ολοι αρχισε να υπαρχει μια ανησυχια απο την πλευρα των κατηγορουμενων η' αιτια ηταν πωσ εξω απο το Δικαστικο Μεγαρο και επι της Λουκαρεως ειχαν μαζευτει περιπου 100 ατομα με ασχημες διαθεσεις.Μεσα ομως ειχε ξεκινησει μια στοιχομυθια σε υψηλους τονους μεταξυ της οικογενειας του Μιχαλη δηλ.του πατερα του και της μητερας του με δυο γνωστους οπαδους του Παναθηναικου που ειχαν πιασει την κουβεντα με τους κατηγορουμενους(πιθανον για αυτους που περιμεναν απ'εξω απο το Δικαστηριο)βλεποντας αυτο οι γονεις του Μιχαλη επαναστατησαν πρεπει να πουμε εδω πως και οι δυο αυτοι οπαδοι στο πρωτο δικαστηριο δεν ηξεραν τιποτα τα συνηθισμενα που ελεγαν τοτε δεν ειδα δεν ξερω κ.τ.λ καποιοι αστυνομικοι μπηκαν στη μεση και το θεμα εληξε.Ομως οι κατηγορουμενοι εμειναν μεσα δεν εφευγαν οπως οι υπολοιποι γιατι εξω τους περιμεναν και αφου δεν εβγαιναν οι συγκεντρωμενοι εκαναν επιθεση να μπουν μεσα στο Δικαστηριο ομως κι εκει επενεβει μια δημοιρια των ματ και τους αποθησε ενω οι συγκεντρωμενοι προσπαθουσαν να μπουν χτυπωντας τις τζαμαριες και φωναζοντας στα ματ να τους βγαλουν εξω αλλα δεν καταφεραν τιποτα εφυγαν και συγκεντρωθηκαν παλι στη Λουκαρεως και περιμεναν τους κατηγορουμενους.Οι συγκεντρωμενοι ξαφνικα αρχισαν να τρεχουν προς τη Λεωφορο Αλεξανδρας μαλλον γιατι εμαθαν πως βγαινουν απο την αλλη πλευρα εμφανιστηκαν τα ματ και εγινε συμπλοκη αναμεσα στους συγκεντρωμενους με τα ματ....οι κατηγορουμενοι. εφυγαν με την συνοδεία της αστυνομίας

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ξυπνησαν μνημες απο τον μαρτιο 2007

Σοβαρά επεισόδια στο Μαρκόπουλο και διακοπή αγώνα βόλεϊ γυναικών


Ξυπνησαν μνημες απο τον μαρτιο 2007
Επτά μέρες πριν την έναρξη της πολυκροτης δικης του μιχαλη φιλοπουλο που εχασε την ζωη του στα επεισοδια της παιανιας που δικάζονται σε δεύτερο βαθμό την παρασκευη τεσερης νοεμβριου και ενώ η ενοχη κυκλοφορουν ελευθεροι έχουμε νέα επεισόδια στο βόλλευ γυναικών
<<Ενας δεν θα μπεί φυλακή>>
Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει την δουλειά της σωστα αυτην την φορα
Πρωτοφανούς έκτασης επεισόδια, για αγώνα βόλεϊ γυναικών, σημειώθηκαν το βράδυ στο κλειστό του Μαρκοπούλου που είχαν ως συνέπεια την οριστική διακοπή της αναμέτρησης Μαρκόπουλου-Παναθηναϊκός για την Α1 γυναικών. Όλα ξεκίνησαν σχεδόν με την έναρξη και ενώ το σκορ στο πρώτο σετ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Σ' εκείνο το σημείο μια ομάδα νεαρών χωρίς διακριτικά εισέβαλε στο παρκέ πετώντας πέτρες, ξύλα και γενικώς ότι είχαν μαζί τους.

Επικράτησαν συνθήκες κόλασης αλλά και πανικού, καθώς έπεφταν βροχή οι κροτίδες, οι πέτρες και τα καδρόνια και απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων προσπάθησαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, στο οποίο πρέπει να τονιστεί δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, γεγονός που επέτρεψε τη σύρραξη να γενικευτεί. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφυγαν στη ρίψη δακρυγόνων ενώ στο γήπεδο υπήρχαν και περίπου 250 μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του Μαρκοπούλου. Όταν εκκενώθηκε το γήπεδο, το ξύλο συνεχίστηκε με τα ΜΑΤ συνεχίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Το παιχνίδι διακόπηκε, καθώς στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα. Εκτός των άλλων η ατμόσφαιρα από τα βεγγαλικά και τα δακρυγόνα ήταν αποπνικτική.
Οι αθλήτριες των δύο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο δίχως να φορούν διακριτικά υπό το φόβο νέων επεισοδίων. Η ελληνική ομοσπονδία (ΕΟΠΕ) θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης καταδίκασε τα επεισόδια. Η γραπτή δήλωση του κ.Μαυρομάτη αναφέρει τα παρακατω:
"Εκφράζω τη θλίψη μου για τα συμβάντα στον αγώνα Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός τα οποία όπως όλα δείχνουν προκλήθηκαν από άτομα που δεν έχουν σχέση με το άθλημα του βόλεϊ. Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, πρέπει να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση όλων των δυνάμεων του αθλήματος προκειμένου να το προστατεύσουμε από ξένα προς σε αυτό φαινόμενα βίας".
Κοινώς, μία ακομα μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού...