sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Στις 14/3 η έφεση στην υπόθεση Φιλόπουλου λόγω...βόμβας

Στις 14/3 η έφεση στην υπόθεση Φιλόπουλου λόγω...βόμβας
Απορω πως τα περισσοτερα block στο internet γραφουνε πραγματα χωρις να ειναι εκει στη συγκεκριμενη υποθεση και τι εννοω οντως ηταν προγραμματισμενη η υποθεση Μιχάλη Φιλόπουλου
για σημερα ηταν στο πινακιο στον αριθμο 4

Η ακροαματική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00, όμως διακοψανε για τις 13:00 με 13:30 ώστε να πανε σε μεγαλυτερη αιθουσα. επειδη ηταν πολλοι μαρτυρες και οπωσδηποτε μεγαλη η υποθεση.ενώ ο κόσμος έφυγε από την αίθουσα ωστε να επιστρέψουν 13:00 με 13:30 για να τους αναγγελθει σε ποια αιθουσα να μεταβούν
τότε και Αφού πέρασε αρκετή ώρα έγινε
Το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας μπορεί και να μην σχετίζεται με την υπόθεση της Λαυρίου, όπου σε συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είχε δολοφονηθεί ο Μιχάλης Φιλόπουλος.
Μετά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, στο χώρο έσπευσαν η ασφάλεια, πυροτεχνουργοί και η πυροσβεστική. Ο χώρος ελέγχθηκε ενδελεχώς και σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε στις τουαλέτες του πρώτου ορόφου, όπου βρίσκεται η αίθουσα που θα εκδικαζόταν η υπόθεση, ένα αντικείμενο, δίχως να επιβεβαιώνεται αν πρόκειται για κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Οι αρχές έδωσαν την άδεια για να επιστρέψει ο κόσμος στο κτίριο, όμως πλέον δεν υπήρχε χρόνος για να ξεκινήσει η εκδίκαση.
Για τυπικούς λόγους και προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη αναβολή, η υπόθεση εκφωνήθηκε κανονικά και η έδρα μετέθεσε τη δικάσιμο για τις 14 Μαρτίου.
σε αλλον οροφο και αλι αιθουσα οπως αλλωστε εχει αναγγελθει

Για τις 14 Μαρτίου - μεταφέρθηκε η έφεση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στη Λεωφόρο Λαυρίου, μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο.