sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κλινικά νεκρός οπαδός του Παναθηναϊκού

Κλινικά νεκρός οπαδός του Παναθηναϊκού σε επεισόδια αιωνίων στο Μεσολόγγι 


Πληροφορίες  αναφέρουν πως ο νεαρός οπαδός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Μεσολογγίου με τις συγκρούσεις οπαδών των «αιωνίων» είναι κλινικά νεκρός.
Για όσους το αγνοούν, σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων έλαβαν χώρα στο κέντρο του Μεσολογγίου ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Σ” αυτά, λοιπόν, τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 20χρονος που φέρεται να είναι Αρτινός και να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες από το Π.Π.Ν. του Ρίου να αναφέρουν πως είναι κλινικά νεκρός.
Τα επεισόδια στο Μεσολόγγι, τι ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ
Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου με έναν σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Πάτρας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «agriniopress.gr», ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε πλησίον του συνδέσμου των φίλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου. Και δεν άργησε να ξεκινήσει η σύρραξη.
 H οπαδοι φίλοι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στους οπαδούς φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο. Πετροπόλεμος, φωτοβολίδες, καδρόνια και συγκρούσεις των οπαδών συνέθεσαν το σκηνικό με αποτέλεσμα ένας οπαδός να τραυματιστεί σοβαρά.
Πρόκειται για νεαρό με καταγωγή από την Αρτα που δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Π.Π.Ν. του Ρίου.
Πριν απο λίγο αστυνομικοί περασαν απο τα καταστήματα και τους ειδοποίησαν να κλείσουν, γιατί υπάρχει φόβος για αντίποινα.
Να σημειωθεί πως στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες.
 περισσοτερα εδω ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΛΈΩ ΔΕΣ ΕΔΩ