sait

sait
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΑΚΗ ΜΙΛΑ








Να μη χυθεί άλλο αίμα. Δεν υπάρχει λόγος. Το παιδί μου να είναι το τελευταίο. Δεν υπάρχει λόγος να σκοτωθεί άλλο παιδί. Σε όλα αυτά τα παιδιά έχω να πω ένα πράγμα. Τι θα κερδίσουν εάν ο ένας σκοτώσει τον άλλο. Δε φταίνε τα παιδιά. Φταίει το κράτος που δεν πιάνει ένας να τον τιμωρήσει να μην ξανακάνει κανείς τίποτα. Έτσι
δε θα γινόταν καμία άλλη φασαρία

Το βράδυ που έφυγε μιλήσαμε. Του είπα Γιάννη σε παρακαλώ μην πάς πουθενά. Μου είπε ότι θα πάει μια βόλτα και του ζήτησα να μην πάει πουθενά, γιατί είχα δει κακό όνειρο. Γιάννη , τον παρακάλεσα να μην πάει. Είχα άγχος για το παιδί μου. Του ζητούσα να μη φύγει. Του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είμαι καλά. «Κατάλαβε ότι είμαι 21 ετών άνδρας» μου είπε.
Βγήκε το κακό όνειρο. Ο Γιάννης έφυγε στις 12.30 και τον κυνηγούσα να μη φύγει. Μιλήσαμε γύρω στη 1.30 και μου είπε ότι ήταν καλά.
Φιλότιμο παιδί, δεν είχε μπλέξει πουθενά. Απλώς δεν ήθελε να τον προσβάλλεις, να του μιλήσεις άσχημα, δεν ήθελε να τον προσβάλει κανείς. Μου έλεγε μάνα, εγώ είμαι εδώ, μη φοβάσαι. Μου έλεγε να μη δουλεύω γιατί πονάω. Ο Γιάννης ήταν το στήριγμά μου. Ο πατέρας του ήταν άρρωστος και είχα το Γιάννη στήριγμα".